دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

رئیس دومای روسیه: اوکراین محل آزمایش سلاح‌های غربی است

یک قانونگذار ارشد روس روز یکشنبه کشورهای غربی را متهم کرد که از اوکراین به عنوان محل تمرین و آزمایش تسلیحات خود استفاده می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۰ - ۰۹ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 29
کد خبر: ۱۷۰۸۴۹

به گزارش راهبرد معاصر به نوشته روزنامه «ینی شفق»، «ویاچسلاو ولودین» رئیس دومای روسیه گفت: «امروز، اوکراین محل تمرین آمریکا و ناتو برای آزمایش تسلیحات و روش‌های جدید جنگ است».

وی افزود که غرب هیچ توجهی به زندگی اوکراینی‌ها ندارد و آنها را یک بار مصرف می‌داند. ولودین از حضور نظامیان آمریکایی در اوکراین خبر داد و افزود که ایالات متحده از از دست دادن کنترل «مستعمره» خود می‌ترسد.

وی افزود که «عملیات نظامی ویژه» روسیه وسیله‌ای برای رهایی شهروندان اوکراین و سرزمین‌های اسلاو از دست استعمارگران آمریکایی است.

«سرگئی ریابکوف» معاون وزارت خارجه روسیه نیز روز یکشنبه گفت که ایالات متحده با این ادعا که ارسال تانک‌های «آبرامز» به اوکراین تشدید درگیری جاری نیست، در حال انکار بدیهیات است.

این مقام ارشد روسیه گفت که این تصمیم آمریکا به ویژه با توجه به «تلاش برای سناریوی تشدید شدید درگیری در اوکراین، اقدامی به شدت ویرانگر» است.

سرگئی ریابکوف ادامه داد: «به طور متناقض، مقامات ایالات متحده استدلال می‌کنند که ارسال طیف گسترده‌تری از سامانه‌های مدرن از جمله تسلیحات سنگین به اوکراین، تشدید تنش نیست.»

از نظر این دیپلمات ارشد روس، تصمیم آمریکا برای ارسال تانک به اوکراین با هدف به صف کردن دیگر کشورهای عضو ناتو برای تشدید حمایت نظامی از اوکراین اتخاذ شده است./فارس

ارسال نظر